За нас

БЪК ЕООД

Фирма БЪК ЕООД е една от първите частни транспортни фирми в гр.Бургас. Основана е през 1991 година като ЕТ „БЪК – А“ Андон Бакалов.

Извършва международни транспортни услуги в Европа и Азия както и вътрешни в страната в продължение на почти 30 години. Нашата дейност са транспортните услуги като сме специализирани основно в района и релации като Италия, Франция, Испания, Австрия, Унгария, Словения, Хърватска. Осъществяваме и вътрешен транспорт на територията на Република България.
Мисията ни е насочена към непрестанното развитие на нашите транспортни услуги. Винаги сме се стараели да подобрим качеството, удовлетвореността и обратната връзка с нашите клиенти и партньори. Високият професионализъм и дългогодишен опит, ни прави една от най-стабилните компании в областта на транспорта. Поддържаме гъвкав автомобилен парк от различни по вид транспортни средства в страната и Европа, подходящи за различните ни клиенти задоволяващи техните нужди. Ваш партньор, на който винаги можете да разчитате.

За контакти

Коректност, точност, лоялност и традиции на пазара! Вашите товари са в сигурни ръце!

Мисията ни е насочена към непрестанното развитие на нашите транспортни услуги. Винаги сме се стараели да подобрим качеството, удовлетвореността и обратната връзка с нашите клиенти и партньори. Високият професионализъм и дългогодишен опит, ни прави една от най-стабилните компании в областта на транспорта. Ваш партньор, на който винаги можете да разчитате.

Устойчиво развитие
Растеж
Стабилност

Лицензиран и сертифициран превозвач на стоки и товари

Партньори

БЪК ЕООД е изключителен партньор на PALLEX Bulgaria за дейността си по разнос, доставка на цели и частични палетизирани товари, също така обслужване на палети и палетни пратки в Бургас, областта и за други части на страната.

  • PALLEX Bulgaria
  • LKW Walter Austria
  • LKW Walter Austria
  • DSV
  • GEFCO Bulgaria

и други водещи фирми за транспорт и спедиция в България.